SURFFARM Aps

CVR: 35829121

Søndervig Landevej 3

6950 Ringkøbing

Surffarm Mail

t+ (45) 51 71 31 14

t+ (45) 278 11 700

© 2014 by

BOOKING AND CONTACT

Datenschutzerklärung

 

Grundlegendes

 

Diese Datenschutzerklärung soll die Nutzer dieser Website über die Art, den Umfang und den Zweck der Erhebung und Verwendung personenbezogener Daten durch den Websitebetreiber [Ihre Kontaktdaten einfügen] informieren.

 

Der Websitebetreiber nimmt Ihren Datenschutz sehr ernst und behandelt Ihre personenbezogenen Daten vertraulich und entsprechend der gesetzlichen Vorschriften. Da durch neue Technologien und die ständige Weiterentwicklung dieser Webseite Änderungen an dieser Datenschutzerklärung vorgenommen werden können, empfehlen wir Ihnen sich die Datenschutzerklärung in regelmäßigen Abständen wieder durchzulesen.

 

Definitionen der verwendeten Begriffe (z.B. “personenbezogene Daten” oder “Verarbeitung”) finden Sie in Art. 4 DSGVO.

 

Zugriffsdaten

 

Wir, der Websitebetreiber bzw. Seitenprovider, erheben aufgrund unseres berechtigten Interesses (s. Art. 6 Abs. 1 lit. f. DSGVO) Daten über Zugriffe auf die Website und speichern diese als „Server-Logfiles“ auf dem Server der Website ab. Folgende Daten werden so protokolliert:

 

  • Besuchte Website

  • Uhrzeit zum Zeitpunkt des Zugriffes

  • Menge der gesendeten Daten in Byte

  • Quelle/Verweis, von welchem Sie auf die Seite gelangten

  • Verwendeter Browser

  • Verwendetes Betriebssystem

  • Verwendete IP-Adresse

 

Die Server-Logfiles werden für maximal 7 Tage gespeichert und anschließend gelöscht. Die Speicherung der Daten erfolgt aus Sicherheitsgründen, um z. B. Missbrauchsfälle aufklären zu können. Müssen Daten aus Beweisgründen aufgehoben werden, sind sie solange von der Löschung ausgenommen bis der Vorfall endgültig geklärt ist.

 

Reichweitenmessung & Cookies

 

Diese Website verwendet Cookies zur pseudonymisierten Reichweitenmessung, die entweder von unserem Server oder dem Server Dritter an den Browser des Nutzers übertragen werden. Bei Cookies handelt es sich um kleine Dateien, welche auf Ihrem Endgerät gespeichert werden. Ihr Browser greift auf diese Dateien zu. Durch den Einsatz von Cookies erhöht sich die Benutzerfreundlichkeit und Sicherheit dieser Website.

Falls Sie nicht möchten, dass Cookies zur Reichweitenmessung auf Ihrem Endgerät gespeichert werden, können Sie dem Einsatz dieser Dateien hier widersprechen:

 

 

Gängige Browser bieten die Einstellungsoption, Cookies nicht zuzulassen. Hinweis: Es ist nicht gewährleistet, dass Sie auf alle Funktionen dieser Website ohne Einschränkungen zugreifen können, wenn Sie entsprechende Einstellungen vornehmen.

 

Erfassung und Verarbeitung personenbezogener Daten

 

Der Websitebetreiber erhebt, nutzt und gibt Ihre personenbezogenen Daten nur dann weiter, wenn dies im gesetzlichen Rahmen erlaubt ist oder Sie in die Datenerhebung einwilligen.

Als personenbezogene Daten gelten sämtliche Informationen, welche dazu dienen, Ihre Person zu bestimmen und welche zu Ihnen zurückverfolgt werden können – also beispielsweise Ihr Name, Ihre E-Mail-Adresse und Telefonnummer.

 

Diese Website können Sie auch besuchen, ohne Angaben zu Ihrer Person zu machen. Zur Verbesserung unseres Online-Angebotes speichern wir jedoch (ohne Personenbezug) Ihre Zugriffsdaten auf diese Website. Zu diesen Zugriffsdaten gehören z. B. die von Ihnen angeforderte Datei oder der Name Ihres Internet-Providers. Durch die Anonymisierung der Daten sind Rückschlüsse auf Ihre Person nicht möglich. 

 

  • Wir verarbeiten personenbezogene Daten wie Vorname, Nachname, IP-Adresse, E-Mail-Adresse, Wohnort, Postleitzahl und Inhaltsangaben aus dem Kontaktformular. 

  • Wir verarbeiten personenbezogene Daten nur nach ausdrücklicher Erlaubnis der betreffenden Nutzer und unter Einhaltung der geltenden Datenschutzbestimmungen.

  • Warum? - Die Verarbeitung der personenbezogenen Daten erfolgt aufgrund unseres berechtigten Interesses zur Erfüllung unserer vertraglich vereinbarten Leistungen und zur Optimierung unseres Online-Angebotes.

 

Umgang mit Kontaktdaten

 

Nehmen Sie mit uns als Websitebetreiber durch die angebotenen Kontaktmöglichkeiten Verbindung auf, werden Ihre Angaben gespeichert, damit auf diese zur Bearbeitung und Beantwortung Ihrer Anfrage zurückgegriffen werden kann. Ohne Ihre Einwilligung werden diese Daten nicht an Dritte weitergegeben.

 

Umgang mit Kommentaren und Beiträgen

 

Hinterlassen Sie auf dieser Website einen Beitrag oder Kommentar, wird Ihre IP-Adresse gespeichert. Dies erfolgt aufgrund unserer berechtigten Interessen im Sinne des Art. 6 Abs. 1 lit. f. DSGVO und dient der Sicherheit von uns als Websitebetreiber: Denn sollte Ihr Kommentar gegen geltendes Recht verstoßen, können wir dafür belangt werden, weshalb wir ein Interesse an der Identität des Kommentar- bzw. Beitragsautors haben.

 

Google Analytics

 

Diese Website nutzt aufgrund unserer berechtigten Interessen zur Optimierung und Analyse unseres Online-Angebots im Sinne des Art. 6 Abs. 1 lit. f. DSGVO den Dienst „Google Analytics“, welcher von der Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA) angeboten wird. Der Dienst (Google Analytics) verwendet „Cookies“ – Textdateien, welche auf Ihrem Endgerät gespeichert werden. Die durch die Cookies gesammelten Informationen werden im Regelfall an einen Google-Server in den USA gesandt und dort gespeichert.

 

Google LLC hält das europäische Datenschutzrecht ein und ist unter dem Privacy-Shield-Abkommen zertifiziert:https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active

 

Auf dieser Website greift die IP-Anonymisierung. Die IP-Adresse der Nutzer wird innerhalb der Mitgliedsstaaten der EU und des Europäischen Wirtschaftsraum und in den anderen Vertragsstaaten des Abkommens gekürzt. Nur in Einzelfällen wird die IP-Adresse zunächst ungekürzt in die USA an einen Server von Google übertragen und dort gekürzt. Durch diese Kürzung entfällt der Personenbezug Ihrer IP-Adresse. Die vom Browser übermittelte IP-Adresse des Nutzers wird nicht mit anderen von Google gespeicherten Daten kombiniert.

 

Im Rahmen der Vereinbarung zur Auftragsdatenvereinbarung, welche wir als Websitebetreiber mit der Google Inc. geschlossen haben, erstellt diese mithilfe der gesammelten Informationen eine Auswertung der Websitenutzung und der Websiteaktivität und erbringt mit der Internetnutzung verbundene Dienstleistungen.

 

Die von Google in unserem Auftrag erhobenen Daten werden genutzt, um die Nutzung unseres Online-Angebots durch die einzelnen Nutzer auswerten zu können, z. B. um Reports über die Aktivität auf der Website zu erstellen, um unser Online-Angebot zu verbessern.

 

Sie haben die Möglichkeit, die Speicherung der Cookies auf Ihrem Gerät zu verhindern, indem Sie in Ihrem Browser entsprechende Einstellungen vornehmen. Es ist nicht gewährleistet, dass Sie auf alle Funktionen dieser Website ohne Einschränkungen zugreifen können, wenn Ihr Browser keine Cookies zulässt.

 

Weiterhin können Sie durch ein Browser-Plugin verhindern, dass die durch Cookies gesammelten Informationen (inklusive Ihrer IP-Adresse) an die Google Inc. gesendet und von der Google Inc. genutzt werden. Folgender Link führt Sie zu dem entsprechenden Plugin:https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

 

Alternativ verhindern Sie mit einem Klick auf diesen Link (WICHTIG: Opt-Out-Link einfügen), dass Google Analytics innerhalb dieser Website Daten über Sie erfasst. Mit dem Klick auf obigen Link laden Sie ein „Opt-Out-Cookie“ herunter. Ihr Browser muss die Speicherung von Cookies also hierzu grundsätzlich erlauben. Löschen Sie Ihre Cookies regelmäßig, ist ein erneuter Klick auf den Link bei jedem Besuch dieser Website vonnöten.

 

Hier finden Sie weitere Informationen zur Datennutzung durch die Google Inc.: 

 

 

Nutzung von Social-Media-Plugins von Facebook

 

Aufgrund unseres berechtigten Interesses an der Analyse, Optimierung und dem Betrieb unseres Online-Angebotes (im Sinne des Art. 6 Abs. 1 lit. f. DSGVO), verwendet diese Website das Facebook-Social-Plugin, welches von der Facebook Inc. (1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, USA) betrieben wird. Erkennbar sind die Einbindungen an dem Facebook-Logo bzw. an den Begriffen „Like“, „Gefällt mir“, „Teilen“ in den Farben Facebooks (Blau und Weiß). Informationen zu allen Facebook-Plugins finden Sie über den folgenden Link:https://developers.facebook.com/docs/plugins/

 

Facebook Inc. hält das europäische Datenschutzrecht ein und ist unter dem Privacy-Shield-Abkommen zertifiziert:https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active

 

Das Plugin stellt eine direkte Verbindung zwischen Ihrem Browser und den Facebook-Servern her. Der Websitebetreiber hat keinerlei Einfluss auf die Natur und den Umfang der Daten, welche das Plugin an die Server der Facebook Inc. übermittelt. Informationen dazu finden Sie hier:https://www.facebook.com/help/186325668085084

 

Das Plugin informiert die Facebook Inc. darüber, dass Sie als Nutzer diese Website besucht haben. Es besteht hierbei die Möglichkeit, dass Ihre IP-Adresse gespeichert wird. Sind Sie während des Besuchs auf dieser Website in Ihrem Facebook-Konto eingeloggt, werden die genannten Informationen mit diesem verknüpft.

 

Nutzen Sie die Funktionen des Plugins – etwa indem Sie einen Beitrag teilen oder „liken“ –, werden die entsprechenden Informationen ebenfalls an die Facebook Inc. übermittelt.

Möchten Sie verhindern, dass die Facebook. Inc. diese Daten mit Ihrem Facebook-Konto verknüpft, loggen Sie sich bitte vor dem Besuch dieser Website bei Facebook aus und löschen Sie die gespeicherten Cookies. Über Ihr Facebook-Profil können Sie weitere Einstellungen zur Datenverarbeitung für Werbezwecke tätigen oder der Nutzung Ihrer Daten für Werbezwecke widersprechen. Zu den Einstellungen gelangen Sie hier: 

 

 

Welche Daten, zu welchem Zweck und in welchem Umfang Facebook Daten erhebt, nutzt und verarbeitet und welche Rechte sowie Einstellungsmöglichkeiten Sie zum Schutz Ihrer Privatsphäre haben, können Sie in den Datenschutzrichtlinien von Facebook nachlesen. Diese finden Sie hier: https://www.facebook.com/about/privacy/

 

 

 

 

 

Rechte des Nutzers

 

Sie haben als Nutzer das Recht, auf Antrag eine kostenlose Auskunft darüber zu erhalten, welche personenbezogenen Daten über Sie gespeichert wurden. Sie haben außerdem das Recht auf Berichtigung falscher Daten und auf die Verarbeitungseinschränkung oder Löschung Ihrer personenbezogenen Daten. Falls zutreffend, können Sie auch Ihr Recht auf Datenportabilität geltend machen. Sollten Sie annehmen, dass Ihre Daten unrechtmäßig verarbeitet wurden, können Sie eine Beschwerde bei der zuständigen Aufsichtsbehörde einreichen.

 

Löschung von Daten

 

Sofern Ihr Wunsch nicht mit einer gesetzlichen Pflicht zur Aufbewahrung von Daten (z. B. Vorratsdatenspeicherung) kollidiert, haben Sie ein Anrecht auf Löschung Ihrer Daten. Von uns gespeicherte Daten werden, sollten sie für ihre Zweckbestimmung nicht mehr vonnöten sein und es keine gesetzlichen Aufbewahrungsfristen geben, gelöscht. Falls eine Löschung nicht durchgeführt werden kann, da die Daten für zulässige gesetzliche Zwecke erforderlich sind, erfolgt eine Einschränkung der Datenverarbeitung. In diesem Fall werden die Daten gesperrt und nicht für andere Zwecke verarbeitet.

 

Widerspruchsrecht

 

Nutzer dieser Webseite können von ihrem Widerspruchsrecht Gebrauch machen und der Verarbeitung ihrer personenbezogenen Daten zu jeder Zeit widersprechen. 

 

Wenn Sie eine Berichtigung, Sperrung, Löschung oder Auskunft über die zu Ihrer Person gespeicherten personenbezogenen Daten wünschen oder Fragen bzgl. der Erhebung, Verarbeitung oder Verwendung Ihrer personenbezogenen Daten haben oder erteilte Einwilligungen widerrufen möchten, wenden Sie sich bitte an folgende E-Mail-Adresse: info@surffarm.dk

Databeskyttelseerklæring

 

forståelse

 

Denne fortrolighedserklæring til brugerne af dette websted om art, omfang og formål indsamling og brug af personoplysninger i webstedsoperatører [indsæt dine kontaktoplysninger] oplysninger.

 

Webstedets operatør tager dit privatliv meget alvorligt og behandler dine personlige oplysninger fortroligt og i overensstemmelse med loven. Da ændringer af denne privatlivspolitik kan ske via nye teknologier og den fortsatte udvikling af dette websted, opfordrer vi jer til regelmæssigt at gennemse Privacy Policy.

 

Definitioner af de anvendte udtryk (fx "personlige data" eller "behandling") findes i artikel 4 GDPR.

 

adgang til data

 

Vi, hjemmesiden operatør eller hjemmeside udbyder, hæve på grund af vores legitime interesse (s. Art. 6, stk. 1, litra f. DSGVO) data om adgang til hjemmesiden og gemme det som en "server logs" på serveren af ​​hjemmesiden fra. Følgende data logges:

 

Besøgte hjemmeside

Tid på tidspunktet for adgangen

Antal data, der sendes i bytes

Kilde / reference, hvorfra du kom til siden

Brugt browser

Brugt operativsystem

Brugt IP-adresse

 

Serverlogfilerne gemmes i maksimalt 7 dage og slettes derefter. Opbevaring af dataene er lavet af sikkerhedsmæssige årsager, for. B. at afklare tilfælde af misbrug Hvis data skal tilbagekaldes af bevisbevis, er de udelukket fra sletningen, indtil hændelsen er blevet afsluttet.

 

Range måling & cookies

 

Denne hjemmeside bruger cookies til den pseudonymiserede rækkevidde måling, som overføres enten fra vores server eller tredjeparts server til brugerens browser. Cookies er små filer, der er gemt på din enhed. Din browser får adgang til disse filer. Brug af cookies øger brugervenlighed og sikkerhed på dette websted.

Hvis du ikke vil gemme målretningsmålinger på din enhed, kan du muligvis gøre indsigelse mod brugen af ​​disse filer her:

 

Cookie-opt-out side af netværksannonceringsinitiativet: http: //optout.networkadvertising.org/? C = 1 #! /

Cookie deaktivering side af den amerikanske hjemmeside: http://optout.aboutads.info/?c=2#!/

Køddeaktivering af den europæiske hjemmeside: http: //optout.networkadvertising.org/? C = 1 #! /

 

Populære browsere tilbyder præferenceindstillingen for ikke at tillade cookies. Bemærk: Der er ingen garanti for, at du vil kunne få adgang til alle funktionerne på denne hjemmeside uden begrænsninger, hvis du foretager de relevante indstillinger.

 

Indsamling og behandling af personoplysninger

 

Webstedets operatør indsamler, bruger og overfører kun dine personoplysninger, hvis dette er tilladt i henhold til loven, eller hvis du samtykker i indsamling af data.

Så for eksempel dit navn, e-mail-adresse og telefonnummer - som personoplysninger, alle oplysninger, som bruges til at bestemme din person, og som kan spores tilbage til dig gælder.

 

Du kan også besøge denne hjemmeside uden at give personlige oplysninger. For at forbedre vores online tilbud, gemmer vi (uden personlig henvisning) dine adgangsdata på denne hjemmeside. Disse adgangsdata omfatter z. For eksempel den ønskede fil eller navnet på din internetudbyder. På grund af anonymisering af dataene er det ikke muligt at konkludere om din person.

 

Vi behandler personoplysninger som fornavn, efternavn, IP-adresse, e-mail-adresse, bopæl, postnummer og indhold fra kontaktformularen.

Vi behandler kun personoplysninger med den udtrykkelige tilladelse fra de berørte brugere og i overensstemmelse med gældende databeskyttelsesbestemmelser.

Hvorfor? - Behandlingen af ​​personoplysninger er baseret på vores legitime interesse for at opfylde vores kontraktligt aftalte tjenester og for at optimere vores onlinetjenester.

 

Håndtering af kontaktoplysninger

 

Hvis du kontakter os som en webstedsoperatør gennem de tilbudte kontaktmuligheder, gemmes dine oplysninger, så de kan bruges til at behandle og svare på din anmodning. Uden dit samtykke vil disse data ikke blive videregivet til tredjepart.

 

Håndtering af kommentarer og bidrag

 

Hvis du forlader et indlæg eller en kommentar på denne hjemmeside, gemmes din IP-adresse. Dette sker på grundlag af vores legitime interesser i henhold til § 6 stk. 1 lit. f. DSGVO og tjener sikkerheden på os selv som webstedsoperatører: Fordi hvis krænket dit svar imod loven, kan vi blive retsforfulgt, hvilket er grunden til vi har en interesse i identiteten af ​​kommentaren eller post forfatter.

Google Analytics

 

Denne hjemmeside bruger på grund af vores legitime interesser for optimering og analyse af vores online-tilbud i den forstand, art. 6, stk. 1 lit. f. DSGVO tjenesten "Google Analytics", som Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043) tilbydes. Tjenesten (Google Analytics) bruger "cookies" - tekstfiler, der er gemt på din enhed. Oplysningerne, der indsamles af cookies, sendes normalt til en Google-server i USA og gemmes der.

 

Google LLC holder den europæiske databeskyttelseslovgivning, og er certificeret under Shield-aftalen Privacy: https: //www.privacyshield.gov/participant id = a2zt000000001L5AAI & status = Aktiv?

 

På denne hjemmeside får du adgang til IP-anonymisering. Brugerens IP-adresse forkortes i EU-medlemslandene og Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde og i de øvrige kontraherende stater i aftalen. Kun i individuelle tilfælde overføres IP-adressen i første omgang unabridged til USA til en Google-server og forkortes der. Denne reduktion eliminerer den personlige henvisning til din IP-adresse. Brugerens IP-adresse, der leveres af browseren, vil ikke blive kombineret med andre data, der er gemt af Google.

 

I henhold til aftalen, de data aftale ordre, som vi underskrev som en hjemmeside ejer med Google Inc., skabte dette ved hjælp af oplysninger indsamlet om en evaluering af hjemmesiden og hjemmesiden aktivitet og giver internettjenester.

 

De data, som Google indsamler på vores vegne, vil blive brugt til at evaluere brugen af ​​vores onlineudbud af individuelle brugere, såsom: For eksempel at generere aktivitetsrapporter på hjemmesiden for at forbedre vores onlineudbud.

 

Du har mulighed for at forhindre lagring af cookies på din enhed ved at foretage de relevante indstillinger i din browser. Der er ingen garanti for, at du vil kunne få adgang til alle funktioner på denne hjemmeside uden begrænsninger, hvis din browser ikke tillader cookies.

 

Du kan også forhindre behandlingen (herunder din IP-adresse) sendes til Google Inc. og bruges af Google, Inc. via cookies indsamlede oplysninger via en browser plug-in. Følgende link fører dig til det relevante plugin: https: //tools.google.com/dlpage/gaoptout? Hl = DE

 

Alternativt du forhindre et enkelt klik på dette link (BEMÆRK: insert link fravælge), som Google Analytics indsamler data om dig på denne hjemmeside. Ved at klikke på linket ovenfor downloader du en "opt-out cookie". Din browser skal tillade, at cookies lagres. Hvis du sletter dine cookies regelmæssigt, skal du klikke på linket hver gang du besøger denne hjemmeside.

 

Her er flere oplysninger om dataanvendelse fra Google Inc.:

 

https://policies.google.com/privacy/partners?hl=da (data indsamlet af Google-partnere)

https://adssettings.google.com/authenticated(Addresses om annoncer, du ser)

https://policies.google.com/technologies/ads?hl=da (bruger cookies i annoncer)

 

Brug af sociale medier plugins fra Facebook

 

På grund af vores legitim interesse i analysen, optimering og drift af vores online services (som defineret i art. 6 1 lit. f. DSGVO para.), Denne hjemmeside bruger Facebook sociale plugin, som (af Facebook Inc. 1 Hacker Way, Menlo Park, California 94025, USA). Genkendelig er de overbevisninger til Facebook-logoet eller ordene "Like", "Like", "dele" i farverne på Facebooks (blå og hvid). For information om alle Facebook plug-ins via følgende link: https: //developers.facebook.com/docs/plugins/

Facebook Inc. holder den europæiske databeskyttelseslovgivning, og er certificeret under Shield-aftalen Privacy: https: //www.privacyshield.gov/participant id = a2zt0000000GnywAAC & status = Aktiv?

 

Plugin skaber en direkte forbindelse mellem din browser og Facebook-serverne. Webstedets operatør har ingen indflydelse på arten og omfanget af de data, der sendes af plugin'et til Facebook Inc.-serverne. Oplysninger kan findes her: https: //www.facebook.com/help/186325668085084

 

Plugin informerer Facebook Inc. om, at du som bruger har besøgt denne hjemmeside. Der er mulighed for at din IP-adresse gemmes. Hvis du er logget ind på din Facebook-konto, mens du besøger denne hjemmeside, vil oplysningerne blive knyttet til den.

 

Hvis du bruger pluginets funktioner - f.eks. Ved at dele eller "lide" et indlæg, vil de tilsvarende oplysninger også blive sendt til Facebook Inc.

Vil du forhindre Facebook. Inc. associerer disse oplysninger med din Facebook-konto, skal du logge ud af Facebook, inden du besøger denne hjemmeside og sletter dine gemte cookies. Gennem din Facebook-profil, kan du yderligere indstillinger til databehandling med henblik på markedsføring til at foretage eller modsætte sig brugen af ​​dine data i reklameøjemed. Du kan finde indstillingerne her:

 

Profilindstillinger på Facebook: https: //www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen

Cookie deaktivering side af den amerikanske hjemmeside: http://optout.aboutads.info/?c=2#!/

Køddeaktivering af den europæiske hjemmeside: http: //optout.networkadvertising.org/? C = 1 #! /

 

Hvilke data, til hvilket formål og i hvilket omfang Facebook indsamler data, anvendelser og processer, og du har, hvad rettigheder og måder at beskytte dit privatliv, kan du læse i privatlivets fred politik Facebook. Disse kan findes her: https://www.facebook.com/about/privacy/

 

 

 

 

 

Brugerens rettigheder

 

Som bruger har du ret til at modtage gratis information på anmodning om hvilke personlige data der er blevet gemt om dig. Du har også ret til at rette urigtige data og for at begrænse eller slette dine personlige data. Hvis det er relevant, kan du også gøre krav på din ret til dataportabilitet. Hvis du mener, at dine data er blevet behandlet ulovligt, kan du indgive en klage til det relevante reguleringsorgan.

 

Sletning af data

 

kolliderer Hvis din anmodning er ikke en juridisk forpligtelse til at lagre data (f.eks. som fastholdelse), har du ret til at have dine data slettet. Vi er lagret data, skal de ikke længere være nødvendigt for deres formål og give det eventuelle perioder juridiske fastholdelse, slettes. Hvis en aflysning ikke kan udføres, fordi dataene for tilladelige lovbestemte formål er påkrævet, da en begrænsning af databehandlingen. I dette tilfælde er dataene låst og ikke behandlet til andre formål.

 

ret til

 

Brugere af denne hjemmeside kan udøve deres ret til indsigelse og gøre indsigelse mod behandlingen af ​​deres personlige oplysninger til enhver tid.

 

Hvis du ønsker en rettelse, blokering, sletning eller oplysninger om de data, der er lagret om dig personoplysninger eller spørgsmål til. Indsamling, behandling eller brug af dine personlige data eller til at tilbagekalde et samtykke, kan du kontakte følgende e-mail-adresse : info@surffarm.dk