I

I

I

I

I

HVEM ER DE?

Kitesurfen Dänemark Kitesurfen Ringkobing Hvide Sande
Hvad der gør os anderledes:

 

Gode ​​kitesurfspots er populære og derfor en masse gange overfyldte , som en nybegynder du nemt komme usikker og stresset .

 

På vores egen privat flatwater plet på Ringkøbing Fjord tilbyder vi dig fred og masser af plads , hvor du kan lære og elske kunsten kitesurfing . Vi starter på vores gård , gå ned til vores praksisfelt og er direkte på stedet.

 

Der vil du finde en kneedeep sandback for mere end 4 km omkring . Det meste af den tid, vi har SideShore vinde, som er ideel fra begynder til avanceret . Vores vigtigste hold anser os to. vi underviser personlig og profesional i en sikker og rolig sorrounding at få dig så hurtigt som posible i bestyrelsen og ride Danmark over vandet .

 

Kitesurfen Dänemark Kitesurfen Ringkobing Hvide Sande

som en entusiastisk sømand og sejler instruktør hun altid kan lide at være " ombord ", så hun er fortrolig med pagaj , vind- , sup & kitesurfing . Samt snowboarding og skiløb.

 

Efter mørkets frembrud vil du finde hendes tegning , design og illustrerer , jobwise samt personlige interst . Hendes kreativity inspirerer også hendes tid i SUP & kite børn kurser.

Efter 9 års kiteinstructor erfaring i Italien, Venezuela , Cabo Verde , Den Dominikanske Republik og andre steder , han nu underviser på danske farvande .

Med sin uddannelse i turistsektoren lærte han alle detaljer om servicebranchen og giver denne viden også i sine kitecourses . rolig stemme , rolig ånd ; en god måde at gøre sin elev lykkes.

FRANKA:

BEN:

4 GRUNDE TIL AT BESØGE OS

 

Kitesurfen Dänemark Kitesurfen Ringkobing Hvide Sande

Fred

 

Plads

 

Personlig

 

Professionelle

 

Kitesurfen Dänemark Kitesurfen Ringkobing Hvide Sande